diumenge, 11 de novembre del 2007

consultori de la senyoreta pepis: les pors d'una feina nova 2

Vist l’èxit del primer consultori i per clamor popular (només UNA persona), he decidit fer un kit kat en les meves, merescudes, vacances.



Retornem a l'amiga de l'altre dia, canviar la feina actual per anar a l'ajuntament?
si, si, siiiiiiiiiiiiiiiiii : ) ja saps que per mi siiiiiiiiiiiii.
Està clar que tota cosa nova fa por. Tot canvi fa un cert respecte. Ara que, que en seria de la vida si no n'hi haguessin?? no fariem res!!! Quina vida més avorrida. I tu, amiga meva, no n'ets pas!!!
Tu pensa en les coses que podràs fer!! Que tindras TOTA la tarda per a tu!! per mirar el cor de la ciutat, fer la migdiada, anar al gimnàs, estudiar noves llengües,.... potser que pari de dir coses o necessitaràs el dia sencer!!! jejeje.

Aquest dilluns serà un dia important, continuar o canviar. Crec que ja ho tens clar, tot i que, segurament, la nit de diumenge serà llarga... ho consultaràs per última nit amb el coixí.

Amiga, recorda la frase emblemàtica, del meu bon amic, CAPITÀ ENCIAM: els petits canvis són poderosos.


A ver Elena, así que te estas planteando irte una temporadita fuera.... pues si si, savia decisión la tuya. No lo pienses más y vuelaaa!!! Es ahora o nunca!!! Aprovecha ahora que eres joven y vete a “conocer” mundo.
Tema trabajo, pues hombre, mejor si te vas ya con algo desde aquí, así no tendrás problema de dinerillo. Aunque... hay mucha gente que se va sin nada, y bien que se espabilan. Y tu tontita... del todo tampoco lo eres ; ) jijiji, así que seguro que te espabilas!! : )
Ya nos contaras que haces al final.

Apa me'n torno de vacances, així que vosaltres.... TREBALLEU!!!!! : P

1 comentari:

Sergi Hernández ha dit...

ja que ningú diu res... ho diré jo : P

La primera, al final s'ha decidit per l'ajuntament. Comença dilluns. Molta sort!!!

I la Elena... veig que no veu clar això de marxar sense tenir res lligat. Així que està a l'espera d'ofertes. Haviam si te sort!!! ; )